Начало  > Нашите Предимства

Нашите Предимства

Synevo има повече от 20 години опит в предлагането на диагностика в Централна и Източна Европа

SYNEVO представлява мрежа от лаборатории в 10 държави на територията на Централна и Източна Европа притежаваща над 83 лаборатории в които извършва повече от 94 милиона лабораторни теста годишно. Synevo предоставя лабораторни услуги в  Полша, Румъния, Украйна, Беларус, Молдова, Грузия, България, под името Beo-lab в Сърбия,  и IMD в Германия.

Synevo предлага най-богатата гама от високо-специализирани изследвания в България

Чрез своята мрежа от лаборатории в Централна и Източна Европа, Synevo може да осигури достъп на българските пациенти до широка гама от изследвания вариращи от рутинна биохимия до молекулярно биологични и генетични тестове. Най-голямата лаборатория на Synevo - Institut für Medizinische Diagnostik MVZ GbR, разположенa в Берлин, с над 20 годишен опит, изпълнява много голям набор от анализи (над 3000 рутинни и съвременни тестове). Institut für Medizinische Diagnostik MVZ GbR е акредитирана по европейските стандарти за високо качество от DAkkS GmbH според DIN EN ISO / IEC17025: 2005 и в съответствие с DIN EN ISO 15189: 20074.

Единна информационна платформа

В тази част на света няма друга лаборатория, която може да извърши толкова широк набор от изследвания, които да бъдат запазени на единна информационна платформа, така че всички медицински специалисти, отговорни за поставянето на диагнозата и избора на терапевтична стратегия, да могат да проследят изследванията на пациента в динамика и да вземат най-правилното решение. 

Европейски схеми за контрол на качеството.

  • SYNEVO  се ангажира с научна прецизност, високи стандарти за качество, грижа за пациентите и непрекъснато търсене на отлични резултати. В Synevo сме уверени, че това което правим днес, ще изгради по-добро бъдеще за нашите клиенти утре.
  • За разлика от повечето локални лаборатории, Synevo настоява всяка лаборатория да участва в признати на европейско ниво схеми за контрол на качеството за тестовете, които извършва.