Изследвания и цени

ВСИЧКИ НАШИ ЛАБОРАТОРНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ

ИЗСЛЕДВАНИЯ НА ЩИТОВИДНАТА ЖЛЕЗА

Щитовидната жлеза е един от най-важните органи в ендокринната система на човека. Под въздействието на ТSH (тиреоидостимулиращ хормон), жлезата произвежда T4 (тироксин) и T3 (трийодтиронин). Тиреоидните хормони имат значителен ефект върху човешкия организъм. Те влияят върху основния метаболизъм, кислородната консумация, енергийния баланс, производството на топлина.

ПРЕНАТАЛНИ ТЕСТОВЕ

VERAgene пренатален тест

VERAgene е единственият неинвазивен пренатален тест, който може едновременно да изследва за анеуплоидии, микроделеции и моногенни заболявания. Болестите, за които се прилага скрининг с VERAgene, често са тежки със значително намалено качество на живот.
Тези генетични заболявания се проявяват като вродени аномалии, забавено развитие, загуба на слух, слепота, метаболитни нарушения и др.

Ново поколение Неинвазивен Пренатален Тест (NIPT) VERACITY Synevo

VERACITY пренатален тест

По време на бременността ДНК на плода преминава от плацентата в майчиното кръвообращение и циркулира заедно с нейната собствена ДНК.

VERACITY е ново поколение неинвазивен пренатален тест, който измерва прецизно феталната безклетъчна ДНК в майчината кръв за установяване наличието на фетални анеуплоидии и микроделеции.

Кръвната проба се взема от майката и се изпраща в нашите лаборатории за анализ.

КОИ СА НАЙ-ТЪРСЕНИТЕ КРЪВНИ ТЕСТОВЕ?​

chat