За лекари и здравни специалисти​

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ НАС, ЗА ДА ПРОМЕНИМ СТАТУКВОТО!

Вярваме, че промяната е вече тук. Заедно можем да изградим мост между медицинските и лабораторните специалисти с основен фокус интересите на пациентите. Вярваме, че здравето е мисия, а не бизнес. И знаем, че тази промяна започва с нас: лекари, лаборанти и пациенти.

74.9 години

България е на предпоследно място по продължителност на живота - 74.9 г. в сравнение с 81 г. средно за ЕС

No.1 в ЕС

България има най-висок процент пушачи сред държавите от ЕС: 28% от възрастното население пуши ежедневно.

1.310/1.000.000

Най-висока смъртност в ЕС поради замърсяване на въздуха – 1310 смъртни случая на 1 милион души

75%

Сърдечно-съдовите заболявания и ракът причиняват повече от 75% от всички смъртни случаи – в пъти повече от средната стойност за ЕС

< 48%

Неотложните разходи на домакинството ограничават достъпа до здравна грижа – 48% в България в сравнение с 18% средно за ЕС

> 42%

Според статистиката, България и Румъния са държавите с най-голям процент раждания с Цезарово сечение и бройката постоянно нараства

ДА ЗАПОЧНЕМ ПРОМЯНАТА В ЗДРАВНАТА ГРИЖА

променяме начина, по който работим ЗАЕДНО:

ПОСТАВЯМЕ

грижата и отношението към пациентите на първо място.

СЛЕДВАМЕ

безусловно призванието си.

ПРИЗОВАВАМЕ

за симбиоза между лекари и лаборатория, основана на взаимно уважение и подкрепа. 

РАБОТИМ

с мисъл за семейството, децата и любимите си хора и бъдещето, което искаме да им осигурим. 

СТРЕМИМ СЕ

да повишим нивото на превенция и здравна култура на пациентите.

СЪЗДАВАМЕ

възможности възможно най-добрата здравна грижа за нашите пациенти.

ОСИГУРЯВАМЕ

пълна прозрачност на процесите, технологиите и бизнес практиките си.

ВЯРВАМЕ

че съвместните ни усилия могат да променят средата, в която живеем.

РЕАГИРАМЕ

на всяка ситуация според общовалидните морални и етични стандарти.

ГАРАНТИРАМЕ

най-високо качество на резултатите в съответствие с всички европейски лабораторни стандарти:

грижата и отношението към пациентите на първо място.

ОСИГУРЯВАМЕ ЛИ ДОСТАТЪЧНО КАЧЕСТВЕНА УСЛУГА НА ПАЦИЕНТИТЕ?

Sebastian Rotariu

„Как осигуряваме най-добрите резултати? Просто следваме стриктно европейските лабораторни стандарти, без изключения – нещо, което аз лично гарантирам, слагайки подписа си под нашия манифест и ангажирайки се да Ви осигурим качеството, което изисквате и пациентите заслужават.“

Д-р Себастиан Ротариу
Изпълнителен директор, Синево България

Sebastian Rotariu

Сигурен съм, че всеки от Вас колеги, приема професията си като призвание и иска най-доброто за пациентите си.

Ще Ви попитам честно обаче: вярвате ли, че имате възможност да осигурите възможно най-добрата здравна услуга? Това ли е нивото на грижа, което искаме за децата и родителите си?

Предполагам какъв е отговорът и затова се обръщам към Вас с много прост призив: Нека правим нещата по правилния начин! Нека излекуваме заедно болната здравна систем. Да започнем промяната!

Можем да започнем с тази част, която директно зависи от нас и Вас – отношенията между лекар и лаборатория. Това ще даде начало на един процес, основан на взаимно доверие и пълна прозрачност, които ще гарантират високо качество на резултатите.

Всичко, което можем да направим заедно е в името на здравето на пациентите ни, и независимо дали го признаваме, тези пацианти сме също Вие, аз, нашите семейства и всички хора, които познаваме или не.

Знаем, че доверието и отношенията се градят на стабилни основи. Това, което правим ние, за да осигурим стабилни основи е да осигуряваме най-високо качество на резултатите за лекарите, които се доверяват на Синево за диагностиката на своите пациентите.

Как го правим? Просто следваме стриктно европейските лабораторни стандарти, без изключения – нещо, което аз лично гарантирам, слагайки подписа си под нашия манифест и ангажирайки се да Ви осигурим качеството, което изисквате и пациентите заслужават.

Синево България постоянно развива гамата на услуги, които предлага – повече от 3000 теста в портфолиото си (повече от 95 лаборатории в цяла Европа и над 570 пункта за пробовземане).

За нас е изключително важно да сме 100% прозрачни в работата си и всичко посочено може да бъде проверено от всеки от Вас – каним Ви да посетите лабораторията ни в удобен за Вас момент, да се запознаете с нашите услуги и да се консултирате с нашите специалисти.

Призовавам всеки лекар, който се интерсува от най-съвремени методи за диагностика на своите пациенти да заяви към нас тестовете, от които има нужда и, ако все още не са част от нашата гама, ние ще се погрижим да станат достъпни за българския пациент.

Д-р Себастиан Ротариу
Изпълнителен директор, Синево България

ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО

new certificate ISO15189 1
СМДЛ Синево България е акредитирана съгласно 🇧🇬 БДС ISO 15189:2012 от Изпълнителна Агенция Българска служба за акредитация да извършва следните изследвания:
➡️ Кръв за еритроцити, хематокрит, хемоглобин, левкоцити, тромбоцити, базофилно гранулирани левкоцити, еозинофилно гранулирани левкоцити, неутрофилно гранулирани левкоцити, моноцити, лимфоцити.
 
➡️ Серум за АЛАТ, албумин, АФ, АСАТ, билирубин общ, билирубин директен, калций, хлориди, холестерол общ, креатин киназа, креатинин, ГГТ, глюкоза, ЛДХ, калий, натрий, триглицериди, пикочна киселина, урея BUN.
 
➡️ Плазма: протромбиново време.
 
🇪🇺 Притежаваме този стандарт за лабораторно качество и в десетте европейски държави, в които оперираме.

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ

* задължително поле

Моля, изберете всички начини, които Синево България може да използва за връзка с Вас:

Можете да се отпишете по всяко време като кликнете върху връзката в долната част на нашите имейли. За информация относно политиката ни за поверителност, моля, посетете нашия уебсайт.

Ние използваме Mailchimp като наша маркетингова платформа. Като кликнете по-долу, за да се абонирате, вие потвърждавате, че вашата информация ще бъде прехвърлена в Mailchimp за обработка. Научете повече за практиките за поверителност на Mailchimp тук.

Ако нашите ценности са Вашите ценности, ако за Вас е важно да предоставите най-добрата грижа и най-високото качество на пациентите си или ако вярвате в промяната и искате да направим заедно нещата по правилния начин, позволете ни да се свържем с Вас:

Healthcare manifesto (600 px)
chat

Присъединете се

* показва задължително

Моля изберете всички начини, по които можете да се свържете със Синево България:

Можете да се отпишете по всяко време, като кликнете върху връзката в долната част на нашите имейли. За информация относно практиките ни за поверителност, моля, посетете нашия уебсайт.

Ние използваме Mailchimp като наша маркетингова платформа. Като кликнете по-долу, за да се абонирате, вие потвърждавате, че вашата информация ще бъде прехвърлена в Mailchimp за обработка. Научете повече за практиките за поверителност на Mailchimp тук.

get up & get in